Vestervang Fritidsklub

Vestervang – Ny Carlsbergvej 33, 1760 Kbh V

Klub Vestervang er en klub, der sætter fokus på nærvær og relationer. Det har stor betydning for personalet, at børn føler sig selv og hørt i hverdagen i klubben.
Vores pædagogiske fokus er på det gode fællesskab og udvikling. Udviklingen består i alt fra at være med til at lave mad til vores klubaftener og lære at begå sig i et køkken til at være kreativ i vores glasværksted. Vi opfordrer børnene til sjove former for bevægelse og underholdende fælleslege. Det er vigtigt for os, at klubben er et simpelt frirum for børnene, hvor leg, glæde og venskaber er i højsæde.

Åbningstider i Vestervang

Hver dag har vi åbent fra 13.30 til 17.00 mens vi om fredagen har særligt åbent til 18.00. Endvidere har vi to torsdage i måneden klubaftener til 20.00/20.30, hvor vi spiser sammen og er ude af huset eller har en særlig aktivitet i huset.

Hverdagen i klubben

Hverdagen foregår i en hyggelig klub, som ligger i to udvidede lejligheder samt en kælder. Vi er delt op i små hyggelige rum, hvor bl.a. der er et kreativt værksted, glasværksted, warhammer/rollespilsrum, sofarum og et musikrum.

Udover har vi en cafe, hvor der serveres lidt let at spise hver dag. I kælderen er der en netcafe med 9 computere, et aktivitetsrum samt et diskotek, hvor der er mulighed for at danse, spille Wii og lege DJ. Derudover er vi gode til at benytte os af vores nærmeste udearealer, fx vores grønne gård og Enghaveparken.

Samtidig med, at vores dagligdag er spækket af sjove aktiviteter, som de voksne brænder for, så har vi årligt deltagelse i Vilde Vulkaner, overlevelsesture i naturen, Tivoli tur på klubbernes dag, en kolonitur til Sejrbugten, julearrangement, diverse fester med fx udklædningstemaer og meget mere. Det meste af det, er børnene med til at arrangere.

Desuden har vi et stærkt samarbejde med klubberne på Vesterbro, med hvem vi bl.a. arrangerer Leg og Sport festival, Pigefestival, Halloween Fest og Disko fest samt deltager i SSB-løbet.

Kommunikation og samarbejde med forældre

Vi værdsætter det gode samarbejde, hvorfor forældre møder os til intromøder for kommende klubbørn og til vores dialogmøder, som afholdes jævnligt. Forældre modtager månedligt et aktivitetsskema, der meddeler de særlige aktiviteter, der foretages hver dag og derudover kommunikerer vi ugentlige informative mails ud til forældre gennem Iportalen. Iportalen er et elektronisk system, der bl.a. serverer et ind/ud krydsningssystem, hvor børnene selv checker ind, når de kommer og ud, når de går hjem.

LINK TIL IPORTALEN

Kontakt:

50 50 33 27  (Mellem 13.00-17.00 i hverdagen)

E-mail: Vestervang@bus-settlementet.dk

Andre klubber og aktiviteter

BUS

Gadeklubberne