Moduler

Moduler

Som noget særligt for vores klubber tilbyder vi løbende nogle spændende og lærerige moduler, som dit barn kan deltage i. Frekvensen og varigheden af modulerne er en dag om ugen, i mellem otte og ti uger. Modulerne er bygget op omkring en aktivitet, hvor der af personalet fastsættes nogle pædagogiske og faglige mål for hele forløbet.

Der er normalvis 8-15 børn på hvert modul, så der er god tid og rum til fordybelse og til at danne nye relationer, samt styrke de eksisterende relationer. Det er valgfrit om man vil tilmelde sig et modul, men vi oplever, at modulerne for mange børn er et godt rum for udvikling af relationer, personlig udvikling, succesoplevelser og tilhørsforhold til klubben. De fleste børn som går på klubben har et eller to moduler pr. uge. Vi forsøger at variere vores modulprogram så meget som muligt, så der er plads til mange forskelligartede aktiviteter. Vi har derfor både aktiviteter som de fleste børn har stifte bekendtskab med i forvejen, men også en del nye og anderledes moduler, der kan udfordre børnene. Vi har eksempelvis tidligere udbudt modulerne: Boldspil, kajak, madlavning, dans, rollespil, kampsport, collage, fridykning, friluftsliv, vikingeliv, cirkus og håndarbejde mv.

På modulerne underviser personalet fra klubben, men sommetider har vi også eksterne instruktører (altid i følge med et kendt personale fra klubben). Modulerne starter som hovedregel kl. 15.00 og slutter kl 17.00. Vi udbyder nye forløb hver årstid. Du får kvartalvis tilsendt et modulkatalog, som holder dig i hånden i forhold til tilmelding.

Vi går op i børnenes fremmøde på modulerne, og det er derfor vigtigt, at de kommer hver gang. For at skabe fordybelse, læring og relationsdannelse, ønsker vi, at børnene er der fra start til slut. Derfor er det vigtigt, at børnene ikke tilmelder sig modul de dage, hvor de er aktive i foreningslivet.
Derudover opfordrer vi til, at I melder afbud til den modulansvarlige, hvis det skulle ske, at jeres barn bliver syg eller lignende.

Vores moduler foregår både i klubben og andre steder i nærområdet. Vi benytter ofte Idrætsfabrikken, DGI, Det Maritime Ungdomshus på Amager, Søndermarken mm. Med mindre at andet er aftalt med forældre, mødes vi altid på klubben og følges til og fra de forskellige steder.

I slutningen af hver modulperiode afholder vi en modulafslutning. Dette er typisk en dag, hvor vi gør noget ekstraordinært. Dette kan fx være at møde et foreningsliv, hvor man kan fortsætte sin læring, en oplevelse ude af huset eller en opvisning eller fernisering, hvor forældre også kan få indblik i de minikursus, et modul kan være for de enkelte børn.

I løbet af et år har vi fire modulperioder. Nedenstående er et eksempel på et modulprogram for en af vores perioder.

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Hip hop Kajak NaturNørd
Adventurerace
Windsurfing
Atletik Bålmad Gipsværksted Håndarbejde & design Sommeryoga
Mountainbike (Begynder) Skate m. skateboard Street Fodbold Live Rollespil Skate m. rulleskøjte
Rollespil øvet
Rollespil begynder

Mindst ét modul starter på Ny Carlsbergvej 33, mens de andre starter på Valdemarsgade 4.