Iportalen kommunikation

Iportalen / Kommunikation mellem klub og forældre

Som forælder i klubben vil du ved indmeldelse få tilsendt et brugernavn og login til www.settlementet.iportalen.dk, til det der hedder
Iportalen. Det er et system, vi bruger, når børnene checker ind og ud, til de elektroniske stamdata på børn samt til kommunikationen med dig. Du kan fx via Iportalens app se, om dit barn er fremmødt i klubben og om dit barn er checket ud igen.
Den mailadresse, du opgiver ved indmeldelse af dit barn, skriver vi ind i kommunikationssystemet, og du modtager al information på den oplyste e-mail. Husk derfor at give klubben besked, hvis du får ny e-mailadresse. Du finder en manual til iportalen på: https://fm.iportalen.dk/

På Iportalen oprettes der en pengekonto til dit barn. På denne konto kan I forældre indbetale penge, som skal bruge når jeres barn skal tilmelde sig en aktivitet med klubben, som er ude af huset eller ved koloniophold. Det er vigtigt, at du sørger for, at dit barn har penge på kontoen, for ellers kan vi ikke tilmelde barnet elektronisk til de enkelte aktiviteter, der koster penge. Der oprettes begivenheder for vores arrangementer på Iportalen som I tilmelder jeres barn til og betaler for med penge fra barnets konto. Bemærk at der også findes en SMS-konto, hvor I kan få besked, når jeres barn checker ind eller ud fra klubben. Det er to forskellige konti, så i skal være opmærksomme på, at pengene kommer ind på den rigtige Iportals-konto.

Hver fredag modtager du en infomail fra os. Modtager du ikke disse mails, så kontakt os venligst hurtigst muligt på: ida@bus-settlementet.dk eller poul@bus-settlementet.dk. Det er vigtigt, at du får og læser disse mails, der giver dig og dit barn mulighed for at opleve et bedst muligt klubliv.

Udover det, du bliver inviteret til at dialogmøder, infomøder, ferniseringer, arrangementer mv., er du som forælder altid velkommen til at kigge forbi. Det er givende for alle, at vi møder hinanden, at forældre kender klublivet godt, at børnene får lov at vise deres klubber frem og at vi sammen skaber den bedst mulige røde tråd mellem skole, klub og hjem.